Cykelåterbruk

Återvinning och återbruk av övergivna cyklar.

Har ni problem med cykelrum där det börjar bli ont om plats? 

Att rensa ett cykelrum är ett projekt som tar tid och som omfattas av många regler och lagar. Vill ni ha hjälp med detta så hjälper vi gärna till. Vill vi bidra till en bättre miljö genom att ta hand om dessa cyklar som annars ligger och skrotar och ge dem nytt liv. 


Vi erbjuder följande tjänster:

Fullständig hantering av övergivna cyklar.

Vi hjälper er genom att ta hand om hela processen för att rensa er fastighet från övergivna cyklar helt enligt de regler och lagar som skall följas och enligt rekommendationer från Branschorganisationen för Fastighetsägare. 

Vi informerar de boende i fastigheten. Märker upp alla cyklar. Cirka en vecka innan rensningen av cyklar kommer vi skicka en påminnelse. Därefter dokumenterar vi vilka cyklar som står kvar utan ägare och anmäler dessa till polisens hittegodsavdelning. Därefter transporterar vi bort alla cyklar, låsta som olåsta, till ett förråd där de förvaras i tre månader.. Skulle en ägare till en cykel mot förmodan missat informationen om rensningen och därmed vill hämta upp cykeln kan ägaren kontakta oss för upphämtning från vårt förråd innan cyklarna återvinns. I vissa fall om plats finns, med godkännande från fastighetsägaren, kan cyklarna även förvaras låsta i fastighetens cykelrum. 

Upphämtning av redan tillvaratagna cyklar.

Har ni cyklar som redan är hanterade och bara väntar på att transporteras bort?  

Vi hjälper er med detta! Kontakta se kontaktuppgifter nedan samt kontaktformuläret så kommer vi överens om när vi kan hämta upp cyklarna för återvinning.Kom i kontakt med oss via kontaktformuläret som du hittar nedan, Eller genom att ringa oss på.           tel: 070 42 54 044 eller E-post: service@cykelgaraget.se så kommer vi överens om när vi kan hämta upp cyklarna för återvinning.