Hämtar och lämnar

Vi hämtar och återlämnar din cykel! 


Åk inte till en verkstad, vi kommer till dig! 

Här hittar du mer information samt några av de vanligaste frågor vi får! 

Har du fler funderingar ang. våra transporter? Varmt välkommen att höra av dig så vi försöka svara på dina frågor! 


Hur funkar det? 

Slipp stressen att hitta en verkstad och låt oss komma till dig istället. Denna tjänst innebär att vi plockar upp din cykel, transporterar den till vår verkstad och lämnar sedan tillbaks cykeln till dig när den är redo. Enklare reparationer på runt 15-30 min. t.ex. däckbyte, punktering, kedjebrott mm kan vi ofta ordna på plats i vår mobila verkstadsbil.

För att detta ska vara möjligt att genomföra så samordnas transporterna under kvällstid då de flesta är hemma. Cyklarna transporteras i ett specialanpassat släp med lastkapacitet för upp till 15 cyklar. Har du inte möjlighet att vara hemma på kvällen? Hör av dig så ska vi försöka hitta en lösning! 

Observera att vid tidskrävande reparationer kan tiden för återlämningen behöva förlängas!


När kommer vi?

• Upphämtning torsdagar:  kl 18.00 tom 21.00 - Återlämning Söndagar: kl 15.00 tom 18.00

• Upphämtning Söndagar:  kl 18.00 tom 21.00 - Återlämning Tisdagar: kl. 18.00 tom 21.00


Vart åker vi? 

I dagsläget finns den kostnadsfria transporten på följande orter: 

Trosa, Järna, Mörkö, Hölö, Gnesta stad, Nyköping norr/stad, Södertälje syd/stad. 

Bor du i en närliggande av dessa orter? Kontakta oss för pris på transporten hem till dig! 


Kostar det något? 

Tro`t eller ej men, Nej det kostar faktiskt inte något extra att få sin cykel upphämtad!! 

För att detta ska vara möjligt så samordnar vi upphämtningarna och återlämningarna, dvs att fler cyklar plockas upp under samma transportsträcka och på så sätt kan vi hålla en hög kostnadseffektivitet i upphämtningen och återlämningen. Självklart tar vi oss tid att gå igenom cykeln som vi har fixat så att du som kund får möjlighet att prova den ordentligt och att ev. finjusteringar kan göras direkt på plats. 

Vi strävar också efter att utföra enklare reparationer direkt på plats hos dig som kund. Dessa reparationer gör vi oftast under samma transporttillfälle som upphämtningarna och även detta bidrar till färre körningar för oss. Det är de lite mer omfattande servicejobben och reparationerna som vi väljer att köra till och från vår verkstad. 


Hur kan det vara miljövänligare att åka runt i en bil och laga cyklar? 

Detta sparar inte bara ens tid och plånbok utan ger även en positiv inverkan på miljön då varje cykel som kan lagas på plats bidrar till en körsträcka mindre. Man kan jämföra det med att åka fram och tillbaks med bil till en vanlig cykelverkstad för att laga en punktering. 10 cyklar med punktering blir 20 bilturer. Vi kan genom att samordna reparationerna laga upp till 10 punkteringar på en och samma transportsträcka och kväll vilket är mycket mer effektivt och mijövänligt. 

För att bidra ytterligare till minskad miljöpåverkan så tankar vi våra bilar med förnybart bränsle och vårat mål är att gå från bränsledrift till eldrift på våra fordon inom de närmaste 2 åren. Miljövänligt i alla led helt enkelt!