Om CykelGaraget

Vår vision

Vår vision är att alla människor ska kunna ha möjligheten att sitta på en cykel och känna vinden i håret!  

Genom att hålla cyklar vid liv bidrar vi till hållbarhet, minskad miljöpåverkan, minskad stress och ökad hälsa. Det är Cykelgaragets övertygelse. Vad tror du om det? 

Det vi på CykelGaraget lever och jobbar för präglas av ett genuint engagemang. Genom mobilitet och med smarta transportlösningar kan vi se till att du kan lägga din tid på annat medan vi tar hand om om din cykel.

Ökad hälsa för dig och minskad påverkan för klimatet. Alla blir vinnare! 

Självklart är vi också fullt ansvarsförsäkrade via Swedbank så att du kan känna dig trygg när du anlitar oss på CykelGaraget. 

Behöver du vår hjälp, har du funderingar kring våra tjänster eller kanske har andra frågor? Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi till dig!

Här har vi Nils, mitt i arbetet med att få bakbromsen att ta perfekt! Cykelgaragets supermekaniker!! Han har en väldigt lång erfarenhet utav cyklar och många år i bagaget som framgångsrik cykelmekaniker i olika välkända butiker och har även drivit egen butik och cykelverkstad. Nils är även certifierad Shimano mekaniker med hundratals utbildningar bakom sig. Tack vare Nils kompetens så har vi kunnat ta Cykelgaraget till en högre nivå och vi klarar nu att utföra arbeten som normalt mycket större verkstäder klarar av. 

Framtidens cykelverkstad

Hej, 

Vad roligt att du vill läsa lite mer om oss och vår innovativa verkstad! 

Cykelgaraget är en proffsig och välutrustad cykelverkstad grundad 2020. Verkstaden ligger belägen strax utanför Trosa, mitt bland skog, hasthagar och riktigt fina cykelleder! 

Cykelgaragets målsättning är att lösa ett stort problem med cykelreparationer, nämligen möjligheten att faktiskt få sin cykel till en verkstad. 

Med all den tidspress som de flesta av oss lever i så är det inte så konstigt att allt jobb kring att boka tid och transportera sin cykel till en verkstad skjuts fram. 

Därför har vi utformat ett antal riktigt bekväma tjänster för att du ska kunna spara tid och faktiskt kunna njuta av cyklingen fullt ut. 

Allt det tråkiga med att få sin cykel lagad är nu ett minne blott för dig, detta tar vi hand om så att du kan njuta fullt ut av att cykla. Och det bästa av allt är att du spar både tid och pengar! 

Vi ser helt enkelt till att du kommer ut och cyklar! 


Vilka är vi? 

(t.v) Nils, mekaniker och (t.h) Stefan, mekaniker och grundare. Det är vi som ser till att din cykel blir i tipptopp skick igen! Vi älskar att ha roligt och de allra flesta som kommer in till vår verkstad brukar lämna med ett stort leende. Inte bara för att vi har nära till skratt och är sociala utan även för att vår passion för cyklar smittar av sig.

Stefan, här fullt fokuserad med att finkalibrera ett elektroniskt växelsystem. Stefan är cykelgaragets grundare och är förutom mekaniker även den person du oftast kommer att träffa när du får din cykel upphämtad eller fixad på plats hos dig. Intresset för cyklar är oändligt och cykelmekandet har varit med sedan barnsben. Problemlösning är en av Stefans starkaste egenskaper men det du kommer att märka tydligast är nog hans sprudlande energi och glada personlighet!