En andra chans

Det är skillnad på cykel och cykel! 

Att köpa en begagnad cykel är inte bara mer ekonomiskt fördelaktigt, det är även klimatsmart! Men det kan lika väl bli en dyr historia om inte cykeln håller måttet från början eller om den visar sig vara stulen.  

Cyklarna som vi rustar upp och säljer är kontrollerade i polisens stöldregister, de är noga genomgångna, slitna komponenter byts ut och cykeln testas ordentligt. Vi lämnar dessutom alltid en månads funktionsgaranti på cykeln. 

Här nedan ser du de cyklar som är till salu just nu. Hittar du en cykel som du vill ha så kan vi reservera den åt dig mot en handpenning. Men skynda på, under högsäsong så går cyklarna åt väldigt snabbt! 

 

Nu ÄNTLIGEN börjar det ramla in härliga och nyrenoverade godingar😃 Än så länge har vi inte så många färdiga men det fylls på kontinuerligt så var med nu för de går åt snabbt!!

En nyhet för i år är tjänsten cykelförmedling. Dvs att vi förmedlar en säljares privata cykel och säkerställer att den innan försäljning är i sjysst och lagligt skick samt att vi kollar historik och att den inte finns på polisens stöldregister. Detta ger dig som köpare en trygghet med en säker, nyrenoverad cykel. Barncykel Mtb 16” -SÅLD!

En riktigt cool mtb för den lille cyklisten som vill sticka ut med denna häftiga grusmaskin!! Utrustad med hand och fotbroms ocv självklart servad! 

Pris: 875kr

Vikcykel 20” med 2 växlar (fotväxel)

Liten och lättcyklad minicykel med två trampväxlar sk. Duomatic. 

Pris: 1500 kr

SFR Glidarhoj 24” 

En ovanlig och cool glidarhoj med extra högt styre! 

Pris: 1500 kr

Röd Peak jr cykel med 20” däck-SÅLD!

En nästintill oanvänd barncykel av märket Peak. Den har en hand och fotbroms samt en enda skön växel så man slipper en massa justering. 

Pris: 1500kr


SÅLD! Maraton 28” herrmodell 3 vxl

Renoverad med många nya komponenter, fungerande belysning och tre välfungerande växlar. En cool retrohoj med patinan på de rätta ställena

Pris: 2000 kr

SÅLD! Crescent Power 26” hybrid 21 vxl

Perfekt cykel för dig som vill nöjescykla såväl som vill ut på vägarna och motionera. fungerar bra på både asfalt och grus. Många nya delar. 

Pris: 1900 kr

SÅLD! Crescent 26" hybrid/mtb 21 vxl

Perfekt cykel för dig som vill nöjescykla såväl som vill ut på vägarna och motionera. fungerar bra på både asfalt, grus och skogsstigar. Många nya delar.

Pris: 2100 kr.

SÅLD! Gitane 28” hybrid 21 vxl

Fransktillverkad pärla! Perfekt cykel för dig som vill nöjescykla såväl som vill ut på vägarna och motionera.

Pris: 2100 kr.

SÅLD! Colorado 26" hybrid/mtb 21 vxl

Cykel med hög ram för dig som är lite längre. Lika bra att nöjescykla på såväl som för dig som vill ut på vägarna och motionera. fungerar bra på både asfalt, grus och skogsstigar. Många nya delar.

Pris: 2100 kr.

SÅLD! Favorit 28” retrocykel 3 vxl

Renoverad och välfungerande retrocykel med många komponenter utbytta. 

Pris: 1900 kr

 Kildemoes 28” damracer 6vxl

En av våra ovanligaste retrohojar med ett unikt ”tvådelat” växelsystem som ger 6 växlar totalt. Bra skick, lättcyklad och fångar garanterat blickar omkring sig! 

Pris: 2500 kr.

SÅLD! Marin 28” hybrid 21 växlar

Namnet talar för sig självt! En fin varsamt renoverad kvalitetscykel som är grymt skön att susa fram på. Perfekt för vardagsmotionären som gillar lite extra fart!  

Pris: 2500 kr.

Intersport 22” Jr cykel 2 vxl

En cykel som får den unga cyklisten att glida fram på ett stycke historia. Med 22” däck och två trampväxlar kommer den garanterat att ge en grym och ovanlig cykelkänsla. 

Pris: 1250 kr