VeloCraft Bikes

VeloCraft Taxi, kärlek med attityd! 


När vi tillsammans med föreningen Cykla Utan Ålder utvecklade denna cykel så var målsättningen att ge äldre en möjlighet att få komma ut på en cykeltur och känna vinden i håret. Detta på en cykel som är säker och har ett överkomligt pris. Vi lyckades, och med tiden insåg vi även att cykeln är så mycket mer än detta. Alla människor med rörelsehinder, balanssvårigheter, barnfamiljer och många fler har glädje utav att få åka med. För att inte tala om den glädje man möts utav omgivningen. Ja, detta är en cykel som verkligen ger glädje i massor! 

Är du nyfiken och vill veta mer om cykeln? Kontakta oss för att boka en provtur och ett besök av oss där vi berättar mer om både cykeln och föreningen Cykla Utan Ålder! 

VeloCraft Worker, tuffa tag med stil! 

Vi är stolta över vår tuffing till cykel som vi bygger för hand i vår verkstad i Trosa. Den har visserligen en mjuk framtoning men låt dig inte luras. Detta är en slitvarg byggd för att tåla rejäla tag, hårt klimat och konstant användning. Vi har skippat onödiga finesser och istället lagt krutet på hållbarhet, enkelhet och användarvänlighet. Växlarna justeras på några sekunder och frambromsen likaså. Det innovativa mittstödet gör att cykeln i princip blir omöjlig att välta. En ram-monterad korg fram med lastkapacitet utöver det vanliga så att du kan packa allt du behöver ha med dig till utflykten. Men, det bästa av allt tycker vi nog ändå är att den går i linje med klimatdebatten. Största delen av  cykeln är nämligen återbrukad, och det är omöjligt att se! 

Allt detta gör denna cykel lämplig som hyrcykel eller personalcykel där kraven på hållbarhet och kvalitet är extra stora! 

Rejält, prisvärt och klimatsmart helt enkelt! 

Intresserad ? Kontakta oss så kommer vi gärna ut till dig med en democykel och berättar mer!